Over Mij

stap tas over mij bewktMijn naam is Jeanne Verstappen.

Het maken van stoere en originele tassen is ontstaan na het zoeken naar een tas die niemand anders heeft. Wat doe je als je deze tas niet vind? Juist, dan moet je deze zelf maken. Maar van welk materiaal? Bij toeval kreeg ik een gebruikte fietsband in mijn handen, en na onderzoek heb ik deze onder mijn naaimachine gelegd. Ik werd erg enthousiast en zo groeide mijn passie van het werken met fietsband.

Het is een fantastisch materiaal, sterk en een prima vervanger van leer. hierdoor ben ik tevens bezig met recycling , iets wat ik erg belangrijk vind. Er wordt zoveel weggegooid terwijl ik het altijd al een uitdaging vond om eerst te kijken of ik het nog ergens voor kon gebruiken. Zo verwerk ik in mijn tassen niet alleen gebruikte banden, ook de sluitingen en de voering zijn gerecycled.

Ik krijg vaak enthousiaste reacties, vooral ook omdat je iets in handen krijgt wat niemand anders heeft. Ook dit is iets wat mij aantrekt, iets maken wat anders is. Verder heeft de fietsband een stoere uitstraling. Het heeft een mooie structuur en vooral de letters en plakkers op de band zijn mooi om te laten zien in het ontwerp.

Veel plezier met het bekijken van mijn website en ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Groet Jeanne